logo kinderfysiotherapie zeewolde


Spelenderwijs leren bewegen

 

Kinderen leren spelenderwijs. Door te bewegen en te spelen, ontdekken kinderen hun wereld en ontwikkelen ze hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dit goed en ongemerkt, maar soms heeft een kind extra ondersteuning nodig omdat de ontwikkeling langzamer of afwijkend verloopt. Deze kinderen hebben meer oefening nodig om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. Of ze moeten leren met een beperking zo optimaal mogelijk te functioneren. Deze groep kinderen kunnen baat hebben bij kinderfysiotherapie.

De kinderfysiotherapeut onderzoekt, behandelt en begeleidt kinderen van 0 t/m 16 jaar met problemen in hun motorisch functioneren.

U kunt bij kinderfysiotherapie Zeewolde terecht na verwijzing van uw huisarts, het consultatie bureau, de schoolarts of een specialist. Sinds 2006 kunt u ook zonder verwijzing een afspraak maken. Bijvoorbeeld op advies van de leerkracht of wanneer u zelf vragen heeft over de ontwikkeling van uw kind.

Een onderdeel van Kinderfysiotherapie Zeewolde is Babymassage Zeewolde. Voor meer informatie over babymassage kunt u terecht op de site www.babymassagezeewolde.nl


Ik zie u graag terug bij Kinderfysiotherapie Zeewolde, 

Alice Horlings-Nell

UA-38623473-1